DRUŽABNE IGRE

Predlogi za igre

NAVODILA

Ste izgubil navodila igre? Tu so!

NAREDI SAM

Nasveti, kako narediti svojo igro!

KATALOG IGER

Igre, ki vam jih lahko priskrbimo mi 🙂

O NAS

Druzabne-igre.eu je projekt, ki je nastal na pobudo Zavoda Nefiks, ki se ukvarja s promocijo in beleženjem neformalno pridobljenega znanja ter mladim preko različnih aktivnosti omogoča razvoj kompetenc. 

V okviru projektov Akademije prostovoljstva in Mladinskega centra Vič je na pobudo mladinskih delavcev nastalo spletno mesto, kjer se zbirajo različne ideje in pobude za igranje in ustvarjanje družabnih iger.
 

SODELUJTE Z NAMI

K sodelovanju pri projektu Družabne igre – nove ideje za stare igre vabimo mladinske delavce, učitelje, prostovoljce ,…,  ki že uporabljate družabne igre kot eno od metod v mladinskem delu, kot tudi vse, ki vas to področje še posebej zanima. 
Če vas zanima sodelovanje z nami, nam pišite na nefiks@nefiks.si ali nas pokličite na 040 698 915. 
 

Z NAMI SODELUJEJO:

– mladinski delavci iz Mladinskega EPI centra Piran.

Sledite nam na Facebooku

Najdete nas

Na naslovu Zavod Nefiks

Druzabne-igre.eu je projekt, ki ga ustvarjamo znotraj projekta Akademije prostovoljstva in MC Vič, ki delujeta v okviru Zavoda NEFIKS ter v sodelovanju z Mladinskim EPI centrom Piran.
Spletna stran spodbuja v času socialne izolacije vse, še posebej pa mlade, k igranju in ustvarjanju družabnih iger. Stran je narejena v sodelovanju z Zavodom za mladino.