Skoči na vsebino

DRUŽABNE IGRE

Predlogi za igre

NAVODILA

Ste izgubil navodila igre? Tu so!

NAREDI SAM

Nasveti, kako narediti svojo igro!

KATALOG IGER

Igre, ki vam jih lahko priskrbimo mi 🙂

O NAS

Druzabne-igre.eu je projekt, ki je nastal na pobudo Zavoda Nefiks, ki se ukvarja s promocijo in beleženjem neformalno pridobljenega znanja ter mladim preko različnih aktivnosti omogoča razvoj kompetenc. 

V okviru projektov Akademije prostovoljstva in Mladinskega centra Vič je na pobudo mladinskih delavcev nastalo spletno mesto, kjer se zbirajo različne ideje in pobude za igranje in ustvarjanje družabnih iger.
 

SODELUJTE Z NAMI

K sodelovanju pri projektu Družabne igre – nove ideje za stare igre vabimo mladinske delavce, učitelje, prostovoljce ,…,  ki že uporabljate družabne igre kot eno od metod v mladinskem delu, kot tudi vse, ki vas to področje še posebej zanima. 
Če vas zanima sodelovanje z nami, nam pišite na nefiks@nefiks.si ali nas pokličite na 040 698 915. 
 

Z NAMI SODELUJEJO:

– mladinski delavci iz Mladinskega EPI centra Piran.

Sledite nam na Facebooku

Najdete nas

Na naslovu Zavod Nefiks

Druzabne-igre.eu je projekt, ki ga ustvarjamo znotraj projekta Akademije prostovoljstva in MC Vič, ki delujeta v okviru Zavoda NEFIKS ter v sodelovanju z Mladinskim EPI centrom Piran.
Spletna stran spodbuja v času socialne izolacije vse, še posebej pa mlade, k igranju in ustvarjanju družabnih iger. Stran je narejena v sodelovanju z Zavodom za mladino.